X
Back to the top

About Me

About Me

Jordan Jacott, beter bekend als Dopebwoy, is een Nederlandse rapper en producer met lange, muzikale geschiedenis. Zijn vader was een DJ en leerde hem veel op muzikaal gebied. Na zich ver ontwikkeld te hebben als producer, besloot Dopebwoy ook zelf te gaan rappen. Dit bleek een goeie zet. Nu kon hij zijn ideeën direct uitwerken en tot een compleet product maken.

Sinds 2014 is Dopebwoy erg druk geweest met produceren en heeft hij onder andere tracks geproduceerd voor Yes-R, Jayh en F1rstman. In 2016 dropt hij zijn eerste single als rapper. Samen met Jayh brengt hij de track ‘Selecta’ uit. In 2017 brengt Dopebwoy zijn eerste EP uit, met featurings van Jayh, CHO, Zefanio en Josylvio. Zijn laatste single ‘Cartier’ overtreft alle verwachtingen. Deze track zorgt voor een doorbraak bij het grote publiek in Nederland en behaald meer dan 12 weken een Top 10 notering in de Nederlandse Charts. Deze plaat was dé zomerhit van 2017 en op elk festival en in elke club te horen.

In 2018 bracht Dopebwoy nog meer nieuwe tracks. Zo was hij te horen op de hit van Yung Felix, genaamd ‘Loco’, en was hij te horen op de track ‘My Money’ van $hirak, samen met Bizzey en Bokoesam.

Dopebwoy brengt veel tijd door in de studio om te werken aan nieuwe muziek. 2019 belooft dan ook een jaar vol met verrassende releases en samenwerkingen te worden!